foradia cdturisme

Nova exposició al Museu del Joguet d’Ibi, ‘La cerámica da mucho juego’

Es podrà visitar des del 27 de març fins al 20 de juny, i es veuran 39 peces de ceràmica inspirades en el joguet educatiu i decoratiu, que estan realitzades per membres de l'Associació Nacional de Professionals de Ceràmica

‘La cerámica de mucho juego’ és la nova exposició que estarà des del 27 de març fins al 20 de juny al Museu Valencià del Joguet, a Ibi.

La mostra, que estan dins de les activitats del 30 aniversari del museu, presenta 39 peces de ceràmica que estan inspirades en joguets educatius i/o decoratius, i que estan realitzades per membres de l’Associació Nacional de Professionals de Ceràmica (ANPEC).

L’exposició se centra en el record i les vivències de 42 autors i autores que tenen com intenció crear una connexió màgica entre l’espai expositiu del Museu Valencià del Joguet, els objectes creats, i les persones que s’acosten a aquest món tan singular. Les peces han sigut creades específicament per a l’ocasió.

ANPEC és una associació sense ànim de lucre que va nàixer als 90, i que actualment compta amb més de 170 socis i sòcies de tota Espanya, i tenen com a objectiu compartir experiències i coneixements ceràmics i mostrar obres ceràmiques per a fomentar i divulgar les diferents formes d’expressió de la ceràmica, tant artesana, artística, tècnica, com de disseny o construcció, entre altres.

Entre les seues activitats principals destaquen les trobades ceràmiques, exhibicions i demostracions de terrisseria a torn, tallers, cursos, fires, activitats culturals i exposicions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *