foradia subscriutegrat

El 80% de les sol·licituds a les ajudes Parèntesi de Gandia estan resoltes

Fins ara s'han concedit 626 ajudes per un valor d'1.410.252 euros

El regidor de Govern Obert i Coordinació Administrativa, José Manuel Prieto, ha informat que el govern local ha aprovat una nova remesa de 27 sol·licituds per a les ajudes Parèntesi. Per al pròxim dilluns s’aprovaran les 13 últimes, que estaven pendents de presentar algun tipus de documentació.

A hores d’ara, s’han donat 626 ajudes, el que representa un 80% de les sol·licituds presentades, per un valor d’1.410.252 euros.

A més, Prieto també ha explicat que: “continuen les reunions tècniques i polítiques per a enllestir les bases de la segona edició que completaria els 2,7 milions d’euros de crèdit previst per a les ajudes Parèntesi Gandia, dins el Pla Resistir, participat per la Generalitat i la Diputació”.

La segona línia estarà dirigida a: incloure la figura jurídica de la Comunitat de béns, els sectors econòmics amb afecció de la crisi molt alta, en especial el comerç, i els sectors econòmics tradicionals Valencians vinculats a les festes, molts dels quals han vist reduïts fins a un 90% els seus ingressos.

En aquesta compareixença també estava present el vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, que ha destacat “l’esforç tan important realitzat per l’administració local perquè les ajudes arriben molt prompte als sectors afectats”.

A més, ha informat que la Junta de Govern Local ha aprovat 3 noves sol·licituds per a les ajudes a la modernització i transformació digital del comerç, i que s’han pagat ja 74.745 euros en aquesta línia tramitada per l’àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació. El termini per a aquesta ajuda estarà obert fins a l’1 de juny.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *