foradia subscriutegrat

El Diluvi estrena el tema ‘Tot amor falla’ a Gandia

S'ha aprofitat el #3deMarch per a donar a conéixer aquesta cançó que és una versió del poema d'Ausiàs March 'No pot mostrar lo mon menys pietat'

El Diluvi ha estrenat a Gandia el seu últim tema, i el videoclip, dins dels actes commemoratius del #3deMarch, que té com a objectiu fer valdre, difondre i apropar la figura del poeta Ausiàs March, aprofitant el 562 aniversari de la seua mort.

‘Tot amor falla’ és la cançó que naix a partir del famós poema ‘No pot mostrar lo mon menys pietat’ del poeta gandià. El videoclip, amb la direcció de Pacorro Sanchis i Gerengo, està rodat a Gandia, Beniarjó, Bellreguard, i el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba. A més, gran part de les persones que han treballat en aquest projecte són també de la Safor-Valldigna.

Per a Nahuel González, regidor de cultura és “un privilegi que El Diluvi, un dels grups més importants de la música en la nostra llengua, haja volgut reivindicar la figura d’Ausiàs March amb aquesta cançó, que, estic convençut, serà de les més escoltades en les pròximes setmanes”. A més, el regidor ha anunciat que molt prompte, quan les circumstàncies ho permeten, hi haurà una actuació en directe a la localitat d’aquest grup, per tal de presentar, entre altre, ‘Tot amor falla’.

A més González ha assenyalat que altres grups com Zoo o Smoking Souls també han utilitzat Gandia com a localització per al rodatge dels seus videoclips.

Segons han explicat des de la banda: “La nostra filosofia és que és molt positiu versionar músiques, lletres i que els joves ballen el que agradava als nostres majors. Tot això, portant amb melodies noves, l’electrònica… tot un repte”. Sobre la cançó han comentat que: “ens va agradar molt el tracte que Ausiàs March fa cap a l’amor desesperat”.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *