lasarga subscriutegrat

El Grat d’abril arriba amb dos suplements i amb molta Festa

Dins de les 64 pàgines d'aquesta nova edició està el tradicional suplement d'Art&Cultura i el nou suplement de La Veu dels Llibres

En aquest mes d’abril arriba una nova edició de El Grat, i és una edició que ens fa especial il·lusió, ja que compta per primera vegada amb el suplement de La Veu dels Llibres, en la qual trobem molts continguts com: ‘L’espai Joan Fuster’ per Francesc Pérez Moragón, ‘La casa museu Verdaguer de Folgueroles’, de Jordina Boix, ‘Llorenç Villalonga a Binissalem’ de Lourdes Toledo i molt més.

I a més d’aquest nou suplement del periòdic, no podria falta, com cada edició, el suplement Art&Cultura, en el que parlem sobre l’Homenatge 25+ Ovidi Montllor, Carmelina Sánchez-Cutillas, Cicles Expositius Alcoi, Pintura i Poesia, Recordant a Isabel-Clara Simó, Josep Jou, Joan Catejón, Antoni Miró a Altea, Premis Joan Valles, Corrents Continus, Maruc, i amb el reportatge a Andreu Bernabeu sobre el seu primer poemari ‘El Subsuelo’.

Ja a les pàgines de El Grat tenim moltíssims més continguts, com per exemple l’entrevista al regidor de Mobilitat Sostenible, Jordi Martínez, que ens parla sobre la conversió en zona de vianants del Centre d’Alcoi. A més, cal destacar sobre aquest tema, que molts dels nostres periòdics compten amb un mapa sobre com funcionen ara els carrers del barri alcoià.

Continuant amb els continguts d’aquesta nova edició tenim també el reportatge de Javier Llopis, Les lliçons de la Història, l’entrevista d’Antonio Turiel a càrrec de Juan Bordera, La pandèmia Feixista, reportatge de Guillem Llin Llopis, i celebrem el Dia Internacional de la Dansa, amb el reportatge a la directora del Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi, Carmina Doménech, per Belén Rivas.

I en aquest mes d’abril, no podíem oblidar-se de les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi, i per això hem dedicat unes pàgines a parlar sobre elles. Per exemple, en la tradicional secció ‘El poble és savi’, en la qual parlem amb quatre persones relacionades amb aquest món, que són, Javier Lerma, Sergent Cristià, Victor Riaza, fester de la Filà Ligeros, Marina Colomina, ballarina del Ballet de Virginia Bolufer, i Óscar Gosálbez, músic de la Unió Musical d’Alcoi.

També hem parlat amb la regidora de Festes, Carol Ortiz, i amb el president de l’Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina, per tal de saber novetats i una valoració sobre aquest segon abril sense la festa al carrer.

I no ens oblidem d’aquells que treballen en les festes, i per això, hem tingut el plaer de saber més sobre com estan vivint aquesta situació des de l’Escola d’Equitació Peluca d’Alcoi, i hem xarrat amb Graciela Llorens.

Però, a més de tots açò, i com sempre, les notícies de les comarques centrals i tota l’actualitat. 

Agraïm, com cada edició, el treball dels nostres col·laboradors.

Font: Redacció./


4 Responses to El Grat d’abril arriba amb dos suplements i amb molta Festa

  1. Jordi Barrachina ha dit:

    Bon dia! On podríem aconseguir aquest mes a Alcoi el diari amb els suplements? Gràcies!

  2. Redacció ha dit:

    Els pots trobar a les llibreries d’Alcoi i també el podeu demanar a la Biblioteca del centre ‘Mario Silvestre’

  3. Jordi Jaume ha dit:

    I on podem aconseguir El Grat a Gandia i rodalies? Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *