foradia camaraalcoi

El Museu de Camilo Sesto rep nou material de part d’Óscar Francés Blanes

El nebot de l'artista alcoià ha fet entrega d'un DNI de Camilo de quan tenia 14 anys, un pòster original de l'obra Jesucristo Superstar, i sis postals promocionals

Segons ha informat el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Llopis, el futur museu Camilo Sesto ha rebut nou material de la mà del nebot del cantant, Óscar Francés Blanes. Un material que Llopis ha qualificat de molt valuós.

Com ha explicat el donant, aquests objectes, que ara formaran part del museu, estaven en sa casa i va pensar que serien d’interés per als fans de Camilo Sesto. Entre aquests nous materials hi ha un DNI de l’etapa d’adolescència de Camilo, de quan tenia 14, que servirà per a conéixer millor a la persona i no a l’artista; un pòster original de l’obra Jesucristo Superstar, que segons ha assenyalat Francés, va arreplegar-lo el dia de l’estrena del musical; i sis postals promocionals que creaven les discogràfiques per als clubs de fans, tres d’elles són dels anys 70 i les altres tres dels 80.

Óscar Francés Blanes, ha confessat que: “Em costa un poc desfer-me d’ells, però millor que estiguen a un museu que un traster, perquè els fans puguen admirar-lo”.

Respecte a l’estat del projecte d’aquest Museu, Raül Llopis ha aclarit la situació en la qual està ara mateix. Ha dit que aquest des de l’Ajuntament s’ha considerat que l’espai que l’acollirà serà al barri de El Camí, al costat de la Capella de l’Antic Asil, i que és un lloc amb una superfície de 400 m2. A més, ha afegit que s’han rebut diferents propostes d’empreses per a desenvolupar el projecte i desplegar tot en el museu. Però, per això, primer, com ha contat el regidor, s’han de fer una sèrie d’obres a l’edifici per a restaurar-lo.

“Pensem que el museu revalorarà el barri de El Camí, el posarà en un punt de referència. Ja tenim la Capella com a punt de referència de l’Art Contemporani, i ara tindrem també el Museu de Camilo Sesto. A més, generarem una sèrie de punts en la ruta Camilo Sesto, el museu està prop del seu col·legi, els Salesians, i de la Glorieta, lloc on va actuar moltes vegades. També el Camí és una eixida natural per tal d’anar al cementeri a visitar el lloc on ell descansa en pau” indica Llopis.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *