foradia subscriutegrat

L’homenatge de Camilo Sesto rep admiradors de diversos punts d’Espanya

• El club de fans Camilo Sesto d’Alcoi va celebrar un homenatge al cantant alcoià • Segons ens comenta un dels organitzadors, Gilberto Molina, “va ser tot un èxit d'assistència"

Fotografia de Víctor Sanchez

El club de fans Camilo Sesto d’Alcoi va celebrar un homenatge al cantant alcoià. La jornada va començar en un passeig per Alcoi, poble de Camilo: els assistents van recórrer els punts més importants de la seua vida a Alcoi, com van ser els seus habitatges, els col·legis, etc.

Tot seguit es va celebrar un dinar a la Filà Judios, on es van reunir més de 70 admiradors de l’artista alcoià.

Per a finalitzar la jornada camilista, es va dur a terme un homenatge en Casablanca, on el cantant alcoià José Faes va realitzar un tribut al protagonista de la jornada.

Segons ens comenta un dels organitzadorsGilberto Molina, “va ser tot un èxit d’assistència, va vindre gent de tota la comunitat valenciana (Gandia, Campello, Elda, Elx, Montcada, València…) i també d’altres punts d’Espanya (Albacete, Hellín, Múrcia, Madrid, Màlaga…)”. A més, el membre del Club de Fans de Camilo Sesto comunica que es vol continuar realitzant homenatges com aquests durant els pròxims anys.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *