foradia subscriutegrat

Els XXIII Premis Sambori tenen guanyadors

El certamen està organitzat per la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i El Comtat, i ha comptat amb un jurat de vint professionals de l'educació, el periodisme i la literatura

El jurat, format per vint professionals del periodisme, l’educació i la literatura, dels XXIII Premis Sambori de Redacció que organitza any rere any la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i El Comtat ha decidit quins són els guanyadors. El llistat es pot veure en aquest enllaç.

L’acte de lliurament del Premi se celebrarà el dimecres 19 de maig a la sala del Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant (Edifici de la Cambra de Comerç d’Alcoi), i sols podran assistir els guanyadors de les modalitats individuals i una persona d’acompanyant.

A més, per tal de garantir la màxima seguretat, es durà a terme en dos tandes, primer a les 18:00, es farà el lliurament dels Premis a l’alumnat individual de primària, i a les 18:30 serà el torn dels de secundària, batxillerat, cicles, adults i necessitats educatives individuals.

En aquesta edició han participat un total de 41 centres educatius de primària, secundària i adults de les dos comarques, és a dir, un total de 4.200 alumnes, que ja se sumen als més de 50.000 participants de la resta de comarques del País Valencià.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *