foradia cdturisme

Les Esclaves i l’Horta Major gaurdonats als Premis Samboris

Carlota Lloret, de 5é curs del CEIP Horta Major, i Valeria, del primer cicle de secundària han sigut les xiquetes que han arreplegat aquests premis

El dia 27 de maig es van celebrar l’entrega del premis dels ‘Sambori’, que arriben ja a la seua 25é edició. En aquesta ocasió dos alumnes de centres educatius alcoians han pogut arreplegar guardó en diferents categories.

Per una banda, va estar Carlota Lloret, alumna de 5é curs del CEIP Horta Major, que ha aconseguit el primer premi gràcies al seu conte ‘Història d’un bitllet de cinc euros’.

L’altra alumna amb reconeixement ha sigut Valeria Morillo, del Col·legi Esclaves SCJ d’Alcoi, que va rebre el segon premi en la categoria de primer cicle de secundària amb el relat ‘El vol dels teuladins’.

La gala va estar dirigida per Pepa Cases, que va conduir aquest acte lúdic amb una clara voluntat de fer partícips als premiats i assistents, en el respecte i la valoració i l’estima de la llengua.

La presidenta de la Fundació Sambori, va compartir unes paraules amb els presents: “Per a nosaltres, vosaltres sou el nostre premi. Vosaltres sou el futur, i, per això, heu d’escriure línia per línia com voleu que siga el nostre món”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *