foradia camaraalcoi

Nomembers inaugura el cicle de música pop i rock ‘Corrents Continus’

El primer dels quatre concerts serà el dissabte 24 d'abril al Saló d'Actes de l'IVAM CADA Alcoi

Amb la mateixa línia que el cicle de música electrònica ‘Corrents Alternes’, ara naix el cicle de música pop i rock ‘Corrents Continus’, que oferirà quatre concerts al Saló d’Actes de l’IVAM CADA Alcoi, durant els mesos d’abril i maig.

Segons ha explicat el regidor de Cultura, Raül Llopis, sobre aquest cicle: “Després de Corrents Alternes i amb l’ajornament obligat per la pandèmia, ara seguim amb Corrents Continus, un cicle de música pop i rock en el qual podrem gaudir del gran talent que tenim a la nostra ciutat també en aquests estils musicals. Alcoi és una ciutat amb un gran teixit cultural i un gran nombre de gent creativa en molts àmbits, la música, la pintura, escultura, dansa, i un llarg etcètera. Des del nostre Govern apostem per la Cultura com a eix fonamental no tan sols en l’àmbit intel·lectual, a més és un motor econòmic important per a la ciutadania”.

Les quatre cançons, a més de ser de grups de pop i rock, tenen un altre denominador comú, i és que tots ells presenten treballs discogràfics, alguns d’ells ho van haver d’ajornar per la pandèmia, i altres acaben de veure la llum.

L’entrada per a totes les actuacions serà gratuïta, però s’ha d’obtenir a través de la pàgina Ticket Alcoi.

Els encarregats d’inaugurar el cicle és el grup Nomembers, aquest dissabte dia 24 d’abril a les 20h. Són una banda creada en 2016 i que està integrada per Dario Satorres (guitarra i veu), Lola Bonet (guitarra, veu, i que també és coneguda per projectes com The Obleans o Ape, Perry and Bonette), Sandra Ferri (teclats), i Toni Blanes (percussionista i integrant també de Las Víctimas Civiles).

Aquesta banda té un estil particular que s’aproxima al dream pop, amb textures i melodies que contraposen amb lletres afilades. En el seu primer treball, amb títol homònim, expliquen històries en forma de cançons, en les quals apareix la mort com a fil conductor.

Els següents en actuar, el dia 30 d’abril seran Jesús Lara & Cuarteto Atómico, el dissabte 8 de maig, serà el torn de Marco Pompero, i finalment, el cicle el tancarà Joe Pask el dia 15 de maig.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *