foradia subscriutegrat

Alcoi retrà homenatge a la figura d’Isabel-Clara Simó

L'acte se celebrarà a l'IVAM CADA, i s'aprofitarà l'ocasió per a presentar la biografia de l'escriptora, 'Isabel-Clara Simó. Una veu lliure i compromesa', escrita per Jordi Tormo

L’escriptora alcoiana, Isabel-Clara Simó, serà homenatjada el dia 17 de març a l’IVAM CADA Alcoi, en un acte que recordarà la seua figura.

En més de quaranta anys de trajectòria, ha sigut considerada una de les escriptores més prolífiques i estimades per moltes lectores i lectors de totes les edats. Ella va contribuir a normalitzar la literatura en valencià i a més, també va reflectir el seu compromís amb el feminisme. Aquestes dos causes les va defensar no sols en l’escriptura, també en l’ensenyament, el periodisme o en la lluita social i política.

En aquest homenatge estarà present l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i Joan Carles Girbés, director de l’editorial Ara Llibres, i s’aprofitarà l’ocasió per a presentar el llibre biogràfic ‘Isabel-Clara Simó. Una veu lliure i compromesa’ de Jordi Tormo. Aquesta biografia és l’única autoritzada per la mateixa Isabel, i en ella es conta com va ser la seua vida dedicada a les lletres i defensant les llibertats.

En l’acte es realitzarà una conversa entre l’escriptor Carles Cortés, la secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Verònica Cantó i l’autor de la biografia, Jordi Tormo, moderats per Joan Carles Girbés.

Per tal de poder assistir a l’homenatge i presentació, serà necessari realitzar una inscripció a través del correu unaveulliure@gmail.com

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *