lasarga mediamborganica

El concurs literari ‘Art i paraules per a la nostra Festa’ té guanyadors

Aquest certamen estava organitzat per la regidoria de Gent Gran, i dirigit a l'alumnat d'Aules Culturals i per a les persones dels centres municipals de majors

Des de la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Alcoi han organitzat un any més el concurs literari dirigit a l’alumnat d’Aules culturals i per a les persones dels centres municipals de majors, que en aquesta ocasió s’ha dedicat a commemorar les Festes de Moros i Cristians, i que ha tingut com a lema: “Art i paraules per a la nostra Festa”. A més, s’ha comptat amb la col·laboració de la regidoria de Festes.

El certamen consistia a realitzar un relat curt o una poesia inspirades en un dels cartells de festes que s’han realitzat durant els últims 26 anys.

Jorge Calatayud Francés ha rebut el primer premi gràcies al seu relat curt inspirat en el cartell de 1995 de José Iranzo, i el segon premi ha recaigut en Mari Sari Martí, que va triar el cartell de 2018 de José Borrell.

Pel que fa a la categoria de poesia, Margarita Company, ha obtingut el primer premi, gràcies també al cartell de 2018, i Enrique Rodes, ha rebut el segon premi, per un treball inspirat en el cartell de 2017 de Nani Serrano.
Els premis consistiran en un menjar o sopar en un restaurant de la ciutat, per als primers premis amb un valor de 60 euros, i els segons amb 50.

El jurat ha estat format per la periodista Jésica Sempere, l’escriptor Josep Rafael Cortés i l’artista i assessora artística de l’Associació de Sant Jordi, Mónica Jover.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *