foradia subscriutegrat

Alcoi i Ibi continuen augmentant la seua incidència

Banyeres s'ha unit a les localitats amb incidència 0 i per la seua part, Cocentaina ha baixat lleugerament el nombre de casos positius que hi ha al municipi

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat com cada dimarts i divendres sobre com evolucionen els contagis a cadascun dels municipis del territori valencià.

Pel que fa a la ciutat d’Alcoi, el passat divendres 23 d’abril, es registrava una incidència de 20 casos per cada 100.000 habitants, és a dir, que hi havia 12 persones positives de Covid-19 entre els habitants de la ciutat. En aquesta nova actualització les xifres han augmentat, ja que a hores d’ara, tenim una incidència de 45 casos per cada 100.000 habitants, és a dir que hi ha actualment 27 persones amb coronavirus.

Ibi també ha augmentat la seua incidència i de 4 casos que presentava el divendres, ara està en 29 per cada 100.000 habitants, la qual cosa significa que ha passat de tindre 1 persona malalta amb Covid-19 a tindre 7.

La part positiva d’aquesta actualització ve de la mà de Cocentaina i Banyeres de Mariola, i és que la capital de El Comtat, ha baixat la seua incidència de 17 casos per cada 100.000 habitants, a 8, és a dir, han passat de tindre dos habitants amb Covid-19 a tindre 1, i Banyeres, s’ha unit a les localitats que ja tenen una incidència 0, aquestes localitats són Castalla, Muro i Onil.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *