foradia pressupostparticipatiualcoi

La Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i El Comtat prepara dos activitats per a aquesta setmana

En els dies 28 i 29 d'abril, es podran fer aquestes dos activitats, una d'elles és en modalitat virtual i l'altra serà presencial

Des de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i El Comtat volen convidar a la gent a participar en les dos activitats que han estat preparant.

La primera d’elles ‘Conversa amb Jordi Raül Verdú’ tindrà lloc el dimecres 28 d’abril a les 19h i es farà de forma digital a través d’aquest enllaç. És una activitat oberta, és a dir, que pot assistir tot aquell que estiga interessat. Aquesta xarrada amb l’escriptor Jordi Raül Verdú està dins del curs de Literatura i educació.

El dia 29 d’abril, es durà a terme l’activitat presencial, que serà ‘Contes a la plaça, narració oral per a adults’. Eva Andújar, Domingo Chinchilla i Sílvia Colomer participaran en aquesta activitat que serà a les 20h a la plaça Ferrándiz i Carbonell d’Alcoi. Per tal d’assistir s’ha d’omplir el formulari d’aquest enllaç.

Per últim, des de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i El Comtat, volen animar als joves entre 13 i 30 anys a què participen en la primera edició del Concurs de Narrativa Breu, que estan organitzant juntament amb la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *