lasarga mediamborganica

L’Amfiteatre Amando Blanquer acull els quatre concerts d’exaltació de música festera

Les quatre bandes alcoianes, la Societat Musical Nova, l'Agrupació Musical Serpis, la Unió Musical i la Corporació Musical Primitiva han preparat un gran programa perquè la gent puga gaudir d'un trosset de festa

Des de les regidories de Festes i Cultura, han organitzat el nou cicle de Concerts d’Exaltació de la Música Festera, que enguany per tal d’adaptar-se a la situació sanitària no se celebraran al Teatre Calderón com és habitual, sinó que tindran lloc a l’Amfiteatre Amando Blanquer situat al parc de la Zona Nord. En total seran quatre concerts, un per cada banda alcoiana.

La banda encarregada d’estrenar el cicle serà la Societat Musical Nova d’Alcoi el dia 8 de maig a les 19:30h. Entre la seua programació trobem marxes i pasdobles com Un moble més, No ho faré més, El Moro del Sinc, 23 d’Abril o Chordiet. La direcció estarà a càrrec de José Antonio Llinares Igual i Moisés Olcina Berenguer.

Per a l’endemà, diumenge 9 de maig a les 11h, el torn serà de l’Agrupació Musical Serpis d’Alcoi, dirigits per Andrés Guerrero Mañas, que oferirà peces com Al Cel, Guardia Jalifiana, l’Ambaixador Cristià, Arcum.

Ja per a finals de maig, el dia 29 a les 19:30h, la Unió Musical d’Alcoi portarà a l’Amfiteatre Amando Blanquer a Bonus Cristianus, Suspiros del Serpis, Tino Herrera, Mi Barcelona, o Llanero i President, sota la direcció d’Iñaki Lecumberri Camps.

Finalment, els encarregats de tancar el cicle de Concerts de Música Festera, el dia 30 de maig a les 11h, serà la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi amb Penya Cadell, Desperta’t Alcoi, Tarde de abril, o El Barranc del Sinc, amb el seu recent director Francisco Valor Llorens.

L’entrada serà lliure, però hi haurà un control d’aforament per tal de seguir les mesures sanitàries.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *