foradia subscriutegrat

Arriba el bon temps acompanyat d’una nova edició de El Grat

En aquest nou número ens acompanya un suplement sobre l'IES Pare Vitòria

Com cada mes arriba una nova edició de El Grat carregat de notícies, actualitat, reportatges i entrevistes.

En aquesta ocasió entre les nostres pàgines hem de destacar el suplement de l’IES Pare Vitòria, en el qual descobrim la forma de treballar al centre, totes les activitats que es duen a terme durant l’any, i l’extensa oferta formativa que ofereixen. En aquest suplement hi ha que agrair la col·laboració de Toni González, Ariadna Vilaplana, Tere Botella, Anna Gisbert, Javi Monzó, Lluís Vidal, Mariola Miró, Anna Pascual, i Saül Blasco.

Entre les entrevistes d’aquest número, destaquem la de Lorena Zamorano, que ens parla sobre la situació del turisme, i sobre la nova ordenança d’urbanisme; o la de Ferran Puig sobre el canvi climàtic, i el medi ambient.

A més, també tenim reportatges, com per exemple a Elena Gómez, autora del llibre ‘Mi última canción’, un llibre biogràfic sobre la vida artística de Camilo Sesto, de Belén Rivas, ‘La mort aguaita en la llibertat’ de Guillem Llin Llopis o ‘Despoblament’ de Pau Sellés.

En aquesta edició també hem volgut fer un poc de ‘turisme’ sobre el paper, i descobrim alguns municipis dels voltants com Almudaina, l’Alqueria d’Asnar, Alcoleja, Benilloba, Benimarfull, Planes, Gaianes, Millena i Otos.

Com no podia ser menys, El Grat sempre té el seu suplement d’Art&Cultura, i ‘El poble és savi’. Per a aquesta ocasió al suplement parlem de XXX Mostra de Teatre d’Alcoi, dels Cicles expositius Alcoi, l’Institut d’estudis de les Valls de Mariola, Novetats literàries per Sant Jordi, Converses: Gent de lletres, Amparo Tormo, Antoni Miró a Altea per Josep Sou, Ficcions, Corrents Continus: Jesús Lara, La veu dels llibres, Festival MiL Xàtiva i Pep Cortés per Paco Blay.

Pel que fa al poble és savi, hem volgut saber el testimoni de tres persones, que pertanyen a grups de vacunació diferents, sobre la seua experiència en rebre la primera dosi. Per això hem comptat amb Ana Sempere, Carlos Casa i Núria Molina.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *