lasarga itealcoi

Els establiments hotelers de la zona pràcticament al complet

Les reserves d'allotjament s'han vist beneficiades per la multitud d'esdeveniments i activitats que hi havia organitzats per al cap de setmana

Durant el cap de setmana, s’han celebrat a Alcoi diferents esdeveniments esportius i culturals que han ajudar que gent de fora del nostre territori s’haja desplaçat fins ací. Açò s’ha traduït en què pràcticament tots els establiments hostalers de la zona han comunicat que han tingut la seua ocupació al 100%.

Aquestes reserves als hotels de la comarca no sols ha ajudat a reactivar al seu sector, també als bars i restaurants, al comerç local o a les empreses de serveis turístics.

A partir d’aquesta setmana, amb el fi del tancament autonòmic, i amb la relaxació de les mesures també es produirà una reactivació de tots aquests sectors, i, com asseguren des de l’Ajuntament “es continuarà treballant per dur endavant diverses iniciatives per incentivar aquesta reactivació”.

Entre els esdeveniments hi ha hagut per a tots els gustos, i és que, per a aquells amants de l’esport, Alcoi ha acollit el X Campionat d’Espanya en grups júniors i quartets i el V Trofeu Ciutat d’Alcoi en grups xicotets i grans de patinatge artístic durant els dies 7 i 8 de maig. Això vol dir que s’han desplaçat fins a la ciutat més de 1.000 participants que han de pernoctar durant el cap de setmana ací.

També s’ha dut a terme, a la nova pista de BMX, la Copa de la Comunitat Valenciana amb 150 participants.
L’últim dels esdeveniments esportius que s’ha disputat en aquest cap de setmana ha sigut l’encontre entre el CD Alcoyano i el FC Andorra, que ha tingut lloc al Camp Municipal El Collao, i que ha acollit a 2.000 espectadors.

La cultura també ha estat present durant el cap de setmana, ja que s’han celebrat un total de quatre concerts: ‘Alma Espanyola’ al Teatre Calderón de la mà de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi, la Societat Musical Nova d’Alcoi i l’Agrupació Musical Serpis han inaugurat el primer cap de setmana del cicle de concerts d’exaltació de música festera a l’Auditori Amando Blanquer, i l’IVAM CADA Alcoi, ha celebrat un dels seus concerts dins del cicle de música Rock-Pop ‘Corrents Continus’ a càrrec de Marco Pompero.

La programació continuarà la pròxima setmana, i és que es jugarà la copa SAR La Princesa d’Hoquei patins, i tindrà presència de públic, al voltant de 450 espectadors. També se celebrarà el Dia Internacional dels Museus, amb una jornada de portes obertes en tots els centres expositius, i es duran a terme diferents activitats per tal de commemorar aquest dia, continuarà el cicle de ‘Corrents Continus’ amb un concert de Joe Pask, i al Teatre Calderón es podrà veure l’espectacle PLAY d’Aracaladanza.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *