lasarga ajualcoitel

La cinquena edició del Retroweekend s’ha presentat amb novetats

Aquest any s'ha creat la pàgina web d'aquesta convenció de videojocs, que com cada any té també un esperit solidari

S’ha presentat la cinquena edició del Retroweekend, que aquest any se celebrarà el dia 28 de març durant tot el dia, al pavelló Georgina Blanes del Campus d’Alcoi de la UPV, una novetat que permet que aquest esdeveniment creixca, ja que any rere any la participació és major.

El coordinador del Retroweekend, Oscar Gisbert, ha explicat que un dels pilars fonamentals d’aquesta convenció és la solidaritat, i és per això, que compten amb la iniciativa ‘Videojuegos por alimentos’, en la qual els participants podran fer un donatiu de llet, cereals, sucs, farinetes, arròs, llegums, o productes d’higiene persona, entre altres. Aquestes donacions aniran destinades a l’Associació ACOVIFA i també a la Protectora d’Animals d’Alcoi.

Malgrat que encara no està tancada la programació, ja sabem que durant el Retroweekend podrem trobar activitats com exposicions, torneig de videojocs, d’arcade i actuals, o concurs de cosplay i de dibuix. Cal destacar l’exposició de figures de “Masters del Universo”, o una mostra de jocs d’arcade.

A més a més, en aquest esdeveniment cal destacar la participació d’Associacions com la d’Amics del Modernisme, Club Motor Classic Alcoi o Hana.

Una altra de les novetats és que s’ha creat una pàgina web especial del Retroweekend en la qual es podrà trobar tota la informació necessària sobre aquesta pròxima cinquena edició i també es podrà recordar gràcies a la galeria d’imatges com van ser les edicions anteriors.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *