foradia subscriutegrat

La segona edició de les Ajudes Parèntesi de Gandia atorga 914.000 euros

Des del consistori anuncien que s'aprofitarà el romanament, al voltant de 300-350.000 euros per a una tercera edició d'ajudes

Josep Alandete, vicealcalde de Gandia, i José Manuel Prieto, coportaveu del govern municipal, han informat sobre com va la segona edició de les Ajudes Parèntesi, que estan dins del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana.

Als últims dies s’han aprovat 14 ajudes directes d’aquesta segona convocatòria, amb un valor de 29.000 euros. I en total, a les últimes 3 setmanes, s’han aprovat 914.238 euros, amb una mitjana de pagament de 2-3 dies.

“Estem fent els deures en temps i forma, pagant a autònoms i xicotets empresaris quan més ho necessiten. Cal recordar, que som dels primers ajuntaments que d’una forma més ràpida hem tramitat, resolt i pagat les ajudes. Satisfacció, per tant de la forma com s’ha desenvolupat també aquesta segona línia Parèntesi i tenim la mateixa esperança per a la tercera i altres línies de reactivació en què treballa el Govern del Serpis i la Generalitat. Tenim la maquinària de l’Ajuntament bolcada en la reactivació econòmica”, ha destacat Prieto.

El pressupost per a les ajudes Parèntesi en Gandia era de 2,7 milions d’euros, dels quals 1,4 milions d’euros s’han utilitzat en la primera tanda, i 914.000 euros en la segona, per la qual cosa, s’aprofitarà el romanament, al voltant de 300-350.000 euros, per a fer una tercera edició que segons han anunciat des del govern de Gandia, començarà la pròxima setmana i “inclourem autònoms i micro-empreses no beneficiades en les convocatòries anteriors fins a esgotar els diners d’aquest primer Pla Resistir. I tot això, tenint en compte altres línies autonòmiques i locals en marxa, i a l’espera del Pla Resistir Plus de la Generalitat”, ha explicat Alandete.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *