foradia subscriutegrat

Raquel Pla Ruiz demostra el seu domini sobre els patins

La patinadora del Club Patinaje Artístico Alcoy, s'ha proclamat Campiona Autonòmica de Patinatge Artístic Lliure en la Categoria Junior, una posició que la porta a disputar el Campionat d'Espanya Junior

Durant el mes de maig el Poliesportiu Municipal Francisco Laporta ha acollit el Campionat Autonòmic de Patinatge In line i Lliure, en les categories Cadete, Juvenil, Junior i Senior, femení i masculí.

En aquest campionat ha estat present el Club Patinaje Artística Alcoi, amb les seues esportistes Mireia Candela, de la Categoria Cadete, i Raquel Pla, de Junior; les dos entrenades per Gloria Vilaplana.

Mireia Candela va fer una bona participació, aconseguint la 11 posició, millorant la seua classificació de l’any anterior. Encara que no ha aconseguit classificar-se per al campionat nacional, ha adquirit experiència i ha demostrat que any rere any continua millorant.

L’altra de les competidores del club, Raquel Pla, va demostrar un gran nivell competitiu, i va executar dos programes amb molta qualitat, que van fer que Pla quedara en primera posició en les dos sessions. D’aquesta forma, va proclamar-se Campiona Autonòmica, la qual cosa li ha permés classificar-se per al Campionat d’Espanya Junior, que es durà a terme els dies 15 i 17 de juliol a la localitat de Parets del Vallés (Barcelona). Amb aquesta, ja seran quatre les vegades que Pla disputarà un campionat estatal.

Per a les pròximes setmanes, les esportistes del club de les categories d’Alevín i Infantil participaran en altres competicions; concretament Blanca Antolí i Nerea Arias, en el preautonòmic, i Pau Sempere, Arelys Azuar, Fátima López, Aitana Ferri i Mariola Payá, en l’Autonòmic de Tercera.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *