lasarga ajualcoipresuparticipa

El patinatge artístic alcoià contribuïx a guanyar la Coppa Itàlia

Bona participació de les alcoianes en aquesta competició de caràcter internacional, ja que van contribuir al fet que la Selecció Espanyola aconseguís la "Copa per Nacions de la Copa Itàlia" en el còmput de la classificació final. Per ambdues esportistes aquesta participació internacional suposa un nou impuls a la seua trajectòria.

COPA ITALIA 7Durant el cap de setmana passat i en concret els dies 7, 8 i 9 de novembre de 2014, es va celebrar a la ciutat de Misano-Adriático (ITÀLIA), la COPPA DE ITALIA “MEMORIAL DOMENICO DI GIUSEPPE”, que va comptar amb la participació de diversos esportistes que van representar al nostre país en aquesta prestigiosa competició, i entre ells les patinadores alcoianes de categoria Cadet Sonia Pla Ruiz (Club Patinatge Artístic Alcoi) i Andrea Silva Pascual (Independent). També va estar present l’entrenadora del CPA. Alcoi, Gloria Vilaplana.

Bona participació de les alcoianes en aquesta competició de caràcter internacional, ja que van contribuir al fet que la Selecció Espanyola aconseguís la COPA PER NACIONS DE LA COPPA ITÀLIA en el còmput de la classificació final.

Gran experiència la viscuda per les esportistes Sonia i Andrea, que van poder gaudir d’una competició d’excel·lent nivell tècnic, i on ambdues van tenir l’oportunitat de demostrar el nivell que atresoren. Sonia aconseguia la 8ª posició de la classificació final computats el programa obligatori i el lliure, i Andrea aconseguia la 10ª posició final.

En aquest campionat es van donar cita gran part dels millors tècnics esportius d’Itàlia, entre ells Sara Locandro, entrenadora de la vigent Campiona del Món Debora Sbei, així com altres tècnics i coreògrafs italians, destacant també la presència de l’actual Campió del Món Junior.

COPA ITALIA 6

Per ambdues esportistes aquesta participació internacional suposa un nou impuls a la seua trajectòria ascendent en el patinatge artístic, i un estímul afegit per continuar treballant en honor d’aconseguir noves fites esportives.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *