foradia subscriutegrat

El Campus d’Alcoi de la UA celebra el I Cicle de Cinema LGTBIQ+

En el mes de juny se celebrarà el mes de l'Orgull LGTBIQ+, i des del campus, amb la col·laboració de LGTBI MARIola, s'ha organitzat aquest cicle amb l'objectiu de reivindicar els drets d'aquest col·lectiu

Durant tot el mes de juny se celebra l’Orgull LGTBIQ+, i des del Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant, juntament amb ‘LGTBI MARIola’, s’ha organitzat el I Cicle de Cinema LGTBIQ+.

En aquesta celebració es lluita pels drets d’aquest col·lectiu, pel seu dret de tindre una identitat pròpia, a estimar lliurement, i sobretot, a viure sense discriminació i sense por. Des del Campus aposten per difondre la diversitat que caracteritza qualsevol àmbit de la societat, i per això, s’ha fet una selecció de pel·lícules que tracten sobre el tema.

La primera d’elles es projectarà el dia 4 de juny, i serà ‘Boys don’t cry’ (1999). El dimecres 9 de juny serà el torn de ‘Les hores’ (2002). ‘La calúmnia’ (1961), es podrà veure el dia 18 de juny, i per últim, el dia 30 de juny, serà el torn de la pel·lícula ‘Amb amor, Simón’ (2018).

L’aforament de la sala està limitat per culpa de la Covid-19 i sols podran entrar 26 persones.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *