foradia pressupostparticipatiualcoi

La Mostra de Teatre d’Alcoi ha sigut un “repte”, però amb bons resultats

Aquest esdeveniment s'ha celebrat entre els dies 24 i 28 maig, amb públic i respectant les mesures de seguretat

La XXX Mostra de Teatre d’Alcoi s’ha dut a terme enguany de forma especial per dos motius. El primer perquè s’havia d’adaptar aquest esdeveniment cultural a les normatives vigents per la pandèmia, i segon, perquè en aquest 2021 Alcoi ostenta la Capitalitat Cultural de la Comunitat Valenciana.

Encara que al principi es va dubtar entre fer-se amb públic o no, Raül Llopis, regidor de Cultura, ha explicat que: “vam apostar per la cultura segura, amb les circumstàncies amb les quals estem hem pensat que era la millor opció i ha sigut un èxit”.

El Teatre Calderón, el Centre Cultural Mario Silvestre, La Capella de l’Antic Asil, la Sala Àgora, la Glorieta, i el Teatre Salesians, ha sigut els espais que han acollit les 23 representacions, que han sigut molt ben valorades pels professionals i el públic assistent.

“Aquesta edició hem pogut veure nous formats i espais com l’Àgora, la Capella, o la Glorieta. Estem molt satisfets, era un repte complicat i vull agrair als programadors i als tècnics el gran treball que han fet, hem pogut gaudir de cultura i hem generat activitat econòmica, dos fets molt importants i més amb la crisi econòmica, social i sanitària que ha provocat la Covid-19”, ha afegit Raül Llopis.

En total van assistir 180 professionals del sector com programadors, gestors públics, responsables i tècnics de l’Institut Valencià de Cultura, distribuïdors, companyies i actors i actrius, quasi tots d’ells de la Comunitat Valenciana, però també han vingut des d’Aragó, Andalusia, Madrid, Albacete, Tàrrega o les Illes Balears, entre d’altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *