lasarga itealcoi

Edició de El Grat amb molta cultura i universitats

El principi d'un nou mes sempre ve acompanyat d'un nou número del nostre periòdic, i com sempre carregat d'informació i cultura de les comarques centrals

Ha començat juny, i amb ell, una nova edició de El Grat. En aquesta edició podem trobar reportatges com ‘Alcoi recupera la passió pel rugbi’ i ‘Marxa per la desmilitarització’ de Pau Sellés o ‘Assemblea Ciutadana sobre el Clima’ de Juan Bordera.

A més, comptem amb entrevistes sobre diferents temes, com per exemple, l’entrevista per a acomiadar al regidor alcoià Miguel Juan Reig, o al subdirector i director dels Campus de Gandia i Alcoi de la UPV, Josep Ángel Mas i Pau Bernabeu, i al director del Campus d’Ontinyent de la UV, José Cantó. També, hem parlat amb l’alcalde de Bellreguard, Álex Ruiz.

I una secció que no pot faltar en El Grat és ‘El poble és savi’, que en aquesta ocasió ho hem volgut dedicar a celebrar i reivindicar el Dia de l’Orgull LGTBI, i per això hem comptat amb la participació de Diana Sanus, Aranza de Gracia i Aitor Pla.

Com no podia ser d’altra forma, El Grat li dona una especial importància a l’art i la cultura, i com ja és tradició incloem el Suplement Art&Cultura, en el qual parlem de la XXX Mostra de Teatre d’Alcoi, els Cicles Expositius d’Alcoi, Carmelina Sánchez-Cutillas, Antoni Miró a Altea per Josep Sou, Ficcions, Barnasants, La Veu dels llibres, el Festival MiL de Xàtiva, Vicente Rodes, 50 anys ACPV, l’exposició Vinticincvacances a Xàtiva, i el Festival Rodafam Art de Bellreguard.

Volem agrair la participació dels nostres col·laboradors per continuar sempre al nostre costat: Antoni Miró, Josep Sou, Javier Llopis, Àlex Agulló, Amàlia Garrigós, Nèstor Novell, Moisés Vizcaino, Ferrán Albors, Juan Bordera, i Pau Sellés.

Recordem que podeu recordar l’edició de maig en aquest enllaç

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *