foradia subscriutegrat

La Conselleria d’Igualtat destaca el treball del departament de Serveis Socials d’Alcoi

La regidora de Polítiques Inclusives, Aranza de Gracia, ha assistit juntament amb els representants de Serveis Socials d'Elda i Benidorm a una reunió convocada per la directora general d'Atenció Primària i Autonomia Personal, Mercé Martínez

Aranza de Gracia, regidora de Polítiques Inclusives, Igualtat i Infància i Adolescència de l’Ajuntament d’Alcoi, ha assistit, juntament amb els representants dels Serveis Socials dels ajuntaments d’Elda i Benidorm, a una reunió convocada per Mercé Martínez, directora general d’Atenció Primària i Autonomia Personal.

Una reunió que ha tingut com a objectiu valorar la redacció del Manual d’Organització i Funcionament dels Serveis Socials d’Atenció Primària, que està impulsat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Serveis Socials.

Durant la troba es va fer un reconeixement a la bona faena que s’ha fet des del departament de Serveis Socials del consistori alcoià.

El Manual d’Organització i Funcionament dels Serveis Socials ha sigut creat per a homogeneïtzar la metodologia de treball dels equips que ha anat consolidant la Conselleria durant aquests cinc anys i unificar l’atenció que s’ofereix a la ciutadania.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *