foradia subscriutegrat

No+Precarietat denuncia el cas de Jordi Tormo, un alcoià sense sostre

En una concentració este divendres, celebrada a les 12 del migdia

La plataforma No+Precarietat de l’Alcoià- Comtat s’ha concentrat aquest migdia en la plaça d’Espanya per denunciar el cas de Jordi Tormo, qui porta vivint al carrer des de fa anys. “El cas de Jordi és preocupant: ell ha pres la decisió d’entrar a una clínica de rehabilitació, però no sabem quin serà el seu futur quan isca”. Jaume Brotons és membre del Col·lectiu. Assegura que el cas de Jordi en Alcoi no és aïllat, i reclama als Serveis Socials, i també a la Creu Roja, que es mobilitzen per unes millors condicions per a aquestes persones en situació de risc social, de cara a la seua integració. “Jordi no pot estar més d’un parell de dies a l’alberg de la Creu Roja, i a la ciutat no hi ha suficients vivendes socials per a atendre les necessitats”. L’afectat ha explicat, mitjançant una sèrie de fotografies del lloc on malviu, quines són les seues condicions.

Renda valenciana d’inclusió

En aquest sentit, Brotons ha recordat la necessitat de seguir en la línia de la Renda Valenciana d’Inclusió, que garanteix el dret a una prestació econòmica a tots els valencians i valencianes que es troben en una situació de vulnerabilitat i reconeix també el dret a la inclusió. “En Alcoi s’han aprovat prop de 300 sol·licituds“. Des del Col·lectiu No+Precarietat insisteixen, però, en què l’Ajuntament i el govern de la Generalitat Valenciana han de vetlar pels més desfavorits.

La regidora de Polítiques Inclusives, Aranza de Gracia, ha estat a la plaça d’Espanya aquest divendres. “M’alegre sobretot de què Jordi haja pres la decisió d’anar a una clínica. Quan isca, l’Ajuntament, des de Serveis Socials, li proporcionarem totes les ajudes que calga“. Respecte a la vivenda social, ha recordat que “el primer pas és posar-se bé”, per tal de poder analitzar la seua situació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *