foradia subscriutegrat

‘Sense biodiversitat no hi ha vida’, la nova exposició de la Colla Ecologista la Carrasca

Des del dia 17 de juny fins al 2 de juliol es podrà visitar al Centre Ovidi Montllor d'Alcoi

La Colla Ecologista La Carrasca ha organitzat una nova exposició, que du com a títol ‘Sense biodiversitat no hi ha vida’, que tracta sobre la pèrdua de biodiversitat, que segons expliquen des de l’associació ecologista, “és juntament amb la crisi climàtica, la principal amenaça per a la vida en el planeta Terra”.

Com indiquen en La Carrasca: “L’alerta de la comunitat científica és clara: actualment un milió d’espècies estan amenaçades. Hi ha aproximadament 5.200 espècies d’animals en perill d’extinció, segons les últimes dades de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura”.

L’exposició mostra a través de catorze panells com depenem de què els ecosistemes estiguen en bon estat, ja que d’ahí es produeixen aliments bàsics, s’obtenen medicines, es regula el clima, es controlen malalties, o s’evita l’erosió.

També explica quines són les principals causes directes i indirectes de la seua desaparició progressiva, què podem fer les persones i quines mesures s’han d’exigir a les administracions públiques.

A més, inclou quatre panells dedicats al País Valencià, que parlen sobre espècies exòtiques invasores de flora i fauna, la biodiversitat a les ciutats i pobles, les principals amenaces per a la biodiversitat al nostre territori la biodiversitat dels espais naturals valencians.

‘Sense biodiversitat no hi ha vida’ es podrà visitar des del dia 17 de juny fins al 2 de juliol al Centre Ovidi Montllor.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *