foradia subscriutegrat

Un mural per Palestina

Un grup de gent solidària i preocupada pels bombardejos constants i el bloqueig de la franja de Gaza mostren la seua solidaritat amb el poble palestí

Les Amigues i Amics de Palestina d’Alcoi, han pintat un mural en la zona Santa Rosa davant del Parc del Romeral, on han volgut reflectir que “com el Guernica és el símbol de l’atac per a destruir a un poble, el mateix està passant a Palestina, una gran potencia com és el govern sionista israelià, atacant un lloc on ni es pot entrar ni eixir”.

Alcoi és un poble solidari i ha donat una bona resposta sempre que s’ha fet qualsevol d’acte en suport al poble palestí. Per això volen “solidaritzar-nos amb el poble palestí i demanar el cessament del bloqueig i de l’ocupació en tota palestina”.

A més recorden que només en aquest últim bombardeig ha causat la mort a més de 200 palestins i palestines, 60 d’ells menors i la destrucció d’escoles, hospitals, així com moltíssims habitatges. Bombardejos que són diariament, encara que no en aquesta intensitat”.

“Res és impossible si hi ha gent que pensa i fa que els drets humans si no són per a totes, no hi són”. Per tot açò donen les gràcies a la gent que ha fet que aquest mural siga possible. Per llançar el projecte i portar endavant amb “l’ànim i admiració que ens donava la gent que passava”. Per la realització del mural han estat pintant matí i vesprada els jóvens dels l’Instituts amb la col·laboració de la regidoria de Participació Ciutadana.

Font: Amigues i Amics de Palestina Alcoi./


Una resposta de Un mural per Palestina

  1. Arbre Agulló i Guerra ha dit:

    Un mural molt ben pensat i elaborat, ple de tendresa, solidaritat, humanitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *