foradia pressupostparticipatiualcoi

Marxa animalística amb molta ‘marxa’

V Marxa Animalística, arribant a les 110 inscripcions d’animalets i més de 200 participants. Una ocasió en la que persones i gossos van compartir una passió mútua per l’excursionisme i la natura.

IMG_5814

El animalets van gaudir dels paratges alcoians i de la solidaritat./ lesmuntanyes.com

El diumenge passat dia 18 de maig la Protectora d’Animals d’Alcoi va celebrar la V Marxa Animalística, arribant a les 110 inscripcions d’animalets i més de 200 participants. Amb un nou recorregut circular que oferia als participants la possibilitat de deixar el vehicle als aparcaments, que la Protectora va habilitar a tal efecte, la ruta va transcórrer sense incidències destacables i fins ens va acompanyar el temps entre solet  i fresquet  per no patir calor durant la marxa.

Tant des de l’entitat organitzadora la Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi com des de la col·laboradora ‘Caminos de Herradura’ van destacar l’elevat nombre de participants i la bellesa paisatgística de la ruta que va tindre com a protagonista la zona del Salt i els seus voltants. Una ocasió en la que persones i gossos van compartir una passió mútua per l’excursionisme i el medi ambient.

 

IMG_5753

Font: lesmuntayes.com


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *