foradia subscriutegrat

16 noves contractacions al Departament de Serveis Socials d’Alcoi

El finançament d'aquests llocs de treball correspon a la Generalitat i l'Ajuntament

El Departament de Serveis Socials, un dels que estan dins de la regidoria de Polítiques Inclusives i la d’Igualtat, és un dels serveis fonamentals per al Govern Municipal, ja que la seua funció és treballar pel benestar de la ciutadania, especialment per a aquelles persones amb més problemes tenen.

Per aquest motiu, “any rere any augmenten els esforços i la plantilla per atendre millor les necessitats que tenen les persones que viuen a la nostra ciutat”, i per això, com anuncien des de l’Ajuntament, a partir de l’1 de juliol es realitzaran 16 contractacions de 6 mesos.

9 d’aquestes contractacions estaran dins del programa d’Atenció Primària de Caràcter Bàsic, i seran: una persona llicenciada en Psicologia, dos educadores socials, quatre administratives, i dos persones tècniques d’inserció social.

Altres sis contractes seran per al Servei d’Atenció Específic per a les Persones amb Problemes Crònics de Malaltia Mental, i es contractarà a una persona que siga treballadora social, dos educadors o educadores socials, dos persones llicenciades en Psicologia, i una persona tècnica d’inserció social.

També es contractarà a un o una educadora social per a l’Equip Específic d’Intervenció d’Infància i Adolescència.

Les contractacions estaran cofinançades per la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Alcoi, i en la part que correspon al consistori, a principi d’any es va produir la baixa de dos assessors municipals, dos llocs que no es reemplaçaran per a poder aprofitar aquests 25.000 euros per a contractar a més persones de serveis socials.

El regidor de Recursos Humans, Alberto Belda, ha destacat que: “l’esforç evident del nostre Govern en polítiques inclusives des que vam arribar a l’Ajuntament, amb més diners i un gran increment en el personal, ja que ara tindrem 16 persones més. En aquest departament tenim a persones que es dediquen a treballar per a millorar la vida d’altres persones i gràcies a aquestes noves contractacions encara ho podrem fer millor”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *