foradia subscriutegrat

Un nou local municipal per als serveis d’inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió

• L’Ajuntament d’Alcoi ha llogat un local per ampliar l’espai del Departament de Serveis Socials. • Es preveu que participen d’aquest programa 250 persones en risc d'exclusió social, implicant-se en itineraris d'inserció

L’Ajuntament d’Alcoi ha llogat un local per ampliar l’espai del Departament de Serveis Socials. En aquest, situat al carrer Sant Domènec, es treballarà el programa d’inserció sociolaboral ‘T’acompanyem’, que s’encarrega d’oferir tallers i eines d’integració social a persones en risc d’exclusió social.

Es preveu que participen d’aquest programa 250 persones en risc d’exclusió social, implicant-se en itineraris d’inserció. L’objectiu és el desenvolupament de competències bàsiques, conductuals i funcionals per a dotar-los de les habilitats d’autonomia personal i social que faciliten el seu accés a l’ocupació. També s’imparteixen tallers on s’ensenya a crear les seues pròpies eines de cerca d’ocupació, a desenvolupar les habilitats de comunicació necessàries per a passar amb èxit una entrevista de treball i a desembolicar-se en l’entorn digital.

Per a dur a terme els itineraris d’inserció sociolaboral, l’Ajuntament ha rebut una subvenció de 147.762,96  euros dels fons Europeus FEDER a través de la Conselleria de Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana. Amb aquests diners, s’ha contractat a una treballadora social i dues orientadores i es pagarà el lloguer del local.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *