foradia pressupostparticipatiualcoi

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat prepara un escape room per a joves

El joc es durà a terme a Beniarrés, Gorga, Alcosser, Alcoleja i Agres, des del 20 de juliol al 5 d'agost

Des de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat han detectat que els joves necessiten opcions d’oci saludables. Per això s’ha preparat un escape room conjuntament amb el Servei d’Igualtat, la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives i el Departament de Joventut de la Mancomunitat.

El joc es durà a terme a Beniarrés, el 20 de julio, Gorga, el 21 de juliol, Alcosser, 3 d’agost, Alcoleja, 4 d’agost i Agres, el dia 5 d’agost. Els participants hauran d’emprar el seu enginy i treballar en equip per a resoldre aquest cas policial.

L’activitat és gratuïta i tindrà lloc en horari de matí. Es poden inscriure joves entre els 12 i 17 anys, en grups entre quatre i sis persones. Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament de cada municipi.

La història d’aquest escape va sobre un grup de joves es reuneix per a beure abans de sortir a les festes que s’estan celebrant en la localitat on es troben, sota la mentalitat de beure per a passar-ho bé, voler provar coses noves, transgredir i sentir-se adults fent allò que veuen fer als adults. A causa del consum d’alcohol ocorren coses que cal anar desenvolupant, i que hauran de resoldre perquè la situació no acabe de la pitjor manera. Així, es combina una activitat lúdica amb un exercici de conscienciació en matèria de consum de substàncies i igualtat.

A més d’aquesta proposta d’oci, el 31 de juliol a partir de les 16h es durà a terme al parc El Batà de Muro la I Jornada Lúdica de Jocs de Taula i Oci Alternatiu adreçada a joves entre 12 i 30 anys.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *