foradia subscriutegrat

El Teatre Calderón presenta la seua programació de setembre i octubre

Amb motiu de la Capitalitat Cultural que ostenta enguany la ciutat d'Alcoi, s'ha buscat que la programació siga àmplia i amb la qualitat més gran possible

Aprofitant que Alcoi és Capital Cultural 2021, títol que ha concedit la Generalitat Valenciana, s’ha preparat una programació, per als mesos de setembre i octubre, molt variada i amb gran qualitat.

Enguany el Teatre Calderón obrirà més prompte de l’habitual les seues portes, concretament el dia 4 de setembre amb el concert de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana. Una actuació que s’ha aconseguit després d’arribar a un acord amb Les Arts i l’Institut Valencià de Cultural, i que està dins de les actuacions especials de la Capitalitat Cultural.

Seguidament serà el torn de Xavi Castillo, el dia 11 de setembre amb l’espectacle ‘Jordiet Contraataca’.
Els dies 18 i 19 de setembre, el grup teatral AmorDiscos, portarà a escena el musical amb les cançons de Camilo Sesto, ‘Jamás’.

I per a finalitzar el mes de setembre, i dins de la programació de la Setmana Modernista, serà el torn de l’Orquestra Simfònica Alcoiana, que oferirà un concert de música d’aquesta època, especialment de compositors locals.

Per a començar la programació del mes d’octubre, El Trabajo farà homenatge a Federico Chueca en una gala lírica; i la setmana següent, el dia 7 d’octubre, el protagonista serà Ovidi Montllor, amb un concert en el qual participaran artistes com Mireia Vives, Borja Penalva, David Fernández i David Cano.

Com es fa any rere any, el dia 9 d’octubre es durà a terme la cinquena edició de la gala de lliurament de premis Nou d’Octubre, amb un concert commemoratiu a càrrec de la Societat Musical Nova d’Alcoi.

Seguint amb les activitats que formen part de la Capitalitat Cultural, es farà un festival d’Orquestres entre els dies 10 i 17 d’octubre, però, el dia 12, també hi haurà espai per a poder gaudir de la màgia gràcies a Nacho Diago i el seu espectacle ‘Playtime’.

La festa també ocuparà un lloc en aquesta programació, i per aquest motiu, el dia 16 d’octubre s’ha reservat aquest espai per a l’Associació de Sant Jordi, perquè faça els actes de Mig Any que es preparen.

El duet de germans ‘Violincheli Brothers’, participants de l’última edició del concurs Got Talent, també actuaran a l’escenari del Teatre Calderón el dia 24 d’octubre.

Per a finalitzar amb aquesta programació, una altra de les activitats de la Capitalitat Cultural, en aquesta ocasió de la modalitat de dansa. Concretament l’Institut Valencià de Cultura realitzarà la producció de ‘La mort i la donzella’, coreografiada i dirigida per la il·licitana Asun Noales.

A part de tot aquest calendari que es farà al Teatre Calderón, s’està acabant de preparar altres activitats, com per exemple, s’està negociant amb Filmoteca Valenciana per a dur a terme un cicle de pel·lícules per a commemorar l’any Berlanga al CADA.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, ha destacat que: “Ací tenim un xicotet avanç, estem treballant en més actuacions de tota mena. El Teatre Calderón va abaixar el teló una mica més prompte de l’habitual per a donar pas als espectadors i concerts al carrer durant l’estiu, però tornarà més prompte que mai. Ja tenim un avanç de què ens podrem trobar, tenim una programació potent i variada, en la qual també tenen cabuda les entitats locals, amb concerts, teatre, dansa, màgia, una gala lírica i un musical”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *