foradia subscriutegrat

Marc Vicens crea la imatge de la Mostra de Teatre Amateur d’Alcoi

El concurs ha sigut una proposta impulsada per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi, des del Consell de Cultura, perquè participaren els artistes que formen part d'Industri.Art

Marc Vicens ha creat la imatge que serà el cartell de la I Mostra de Teatre Amateur. Vicents ha sigut el guanyador d’aquest concurs que ha sigut una iniciativa del Consell de Cultura, en el qual han participat els artistes que formen part de la plataforma Industri.Art.

La Comissió d’Arts Escèniques del Consell de Cultura va convocar la primera Mostra de Teatre Amateur, i per al cartell, es va decidir des de la regidoria de Cultura, es va decidir triar-ho d’aquesta forma, de tal manera que es va implicar també al projecte a la Comissió d’Arts Plàstiques al projecte.

Han participat més de 100 artistes locals, però finalment Marc Vicens ha sigut l’autor de l’obra guanyadora. Gràcies a aquest premi ha rebut una consignació econòmica de 600 euros més IVA.

El jurat l’ha format el tècnic de Cultura i director de la Mostra de Teatre d’Alcoi, Miquel Santamaria, Gilberto Dobón, com a representant del departament de Comunicació de la regidoria de Cultura, el president de la Comissió d’Arts Escèniques del Consell de Cultura, Adolfo Mataix, la presidenta de la Comissió d’Arts Escèniques del Consell de Cultura, Montse Ripoll, i Raül Llopis, regidor de Cultura.

Vicens haurà de cedir els drets de reproducció per al cartell de la Mostra, i la peça original serà de la seua propietat, però, en el cas de voler cedir-la passarà a formar part de la Col·lecció d’Art Municipal.

Segons ha indicat el regidor de Cultura, Raül Llopis: “Es tracta d’una imatge molt impactant que podrà ser la que millor presente aquesta primera edició d’una Mostra que naix del Consell de Cultura, igual que aquesta convocatòria. Dos exemples més de la gran participació dels col·lectius locals que s’impliquen per la cultura, que són molts i treballen de valent per dur endavant diverses iniciatives participades i consensuades a través del Consell de Cultura”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *