foradia mediambient

Nova iniciativa dins de la Capitalitat Cultural amb l’art com a protagonista

Es tracta de 'l'Art de la Capitalitat', i consisteix a què els artistes d'Industri.Art puguen explorar les possibilitats de la seua obra seriada

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha pensat una proposta, que està avalada pel Consell de Cultura – Comissió d’Arts Plàstiques, i que té com a nom ‘L’Art de la Capitalitat’. Aquesta iniciativa té com a objectiu convidar als artistes d’Industri.Art a explorar les possibilitats de l’obra seriada.

Per a poder dur a terme el projecte, es realitzarà la impressió de dos Proves d’Autor d’una obra a l’elecció de cada artista que vulga participar.

De les dos Proves d’Autor, una serà propietat de l’artista directament, sense cap cost econòmic, i l’altra passarà a formar part de la Col·lecció Municipal d’Art d’Alcoi, amb la intenció de deixar un record de la Capitalitat Cultural que ha ostentat Alcoi durant l’any 2020/2021.

La tirada i producció d’aquesta iniciativa es farà gràcies a la partida anual del Consell de Cultura i concretament de la Comissió d’Arts Plàstiques. A més, l’obra produïda formarà part de la secció #especials de la web d’Industri.Art, i si l’artista vol, es posaran a la venda.

Segons ha indicat el regidor de Cultura, Raül Llopis: “Amb aquesta acció aconseguim diversos objectius. Incorporem més obres d’artistes locals a la Col·lecció Municipal d’Art d’Alcoi, oferint-los al mateix temps aquesta possibilitat en una efemèride tan destacada com és la de la Capitalitat Cultural Valenciana”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *