lasarga

El nombre de matriculacions ascendeix a 730 nous alumnes

Aquesta és la xifra més alta en la història d'aquest centre educatiu

La Universitat Politècnica de València ha ampliat lleugerament el nombre de places de matriculació per al Campus d’Alcoi, entre els graus i màsters, ja que la resposta per part de l’alumnat en la preinscripció va ser molt bona.

A hores d’ara el nombre total de matriculacions ascendeix a 730 nous alumnes, la xifra més alta de la història del Campus, i que segons expliquen des del centre “confirma un rotund èxit pel que respecta la resposta de l’alumnat a l’oferta acadèmica de la UPV a Alcoi”.

El seu director, Pau Bernabeu ha manifestat que: “Hem intentat per tots els mitjans, però sense alterar la nostra filosofia de proximitat i atenció personalitzada a l’alumnat, ampliar el nombre de persones matriculades en el nostre centre. No volíem deixar fora sobretot a alumnes de les nostres comarques que són, en teoria, els que més interés tenen a compartir la seua formació amb nosaltres”.

Després de les gestions s’han realitzat, el nombre de matriculacions s’ha incrementat sensiblement i oscil·la depenent de cadascun dels graus, sent el que més s’ha vist augmentat el d’Enginyeria Química o Elèctrica.

Bernabeu ha volgut felicitar a la comunitat universitària per haver millorat la seua qualitat docent I l’atenció a l’alumnat “que ha tingut com a fruit aquestes magnífiques xifres de demanda de places. Això ens anima a treballar més i millor per a la posada en marxa del nostre pla estratègic de creixement en infraestructures, edificis i graus”.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *