foradia subscriutegrat

La Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la UPV compta amb 215 alumnes en el curs 2019/2020

Carmina Nácher ha impartit la lliçó inaugural

El Saló de Graus Roberto García Payá del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha acollit la tradicional lliçó inaugural de la Universitat Sènior. La cita ha estat presidida per Juan Ignacio Torregrosa, director del Campus d’Alcoi de la UPV; per Carolina Ortiz Pineda, regidora de Persones Majors i Festes de l’Ajuntament d’Alcoi; per Camilo Albero, president de l’Associació Sènior a Alcoi; i per Rosa Vercher, subdirectora de Cultura i Coordinadora de la Universitat Sènior.

L’acte ha començat amb la benvinguda per part de la subdirectora, que després d’una breu presentació de les activitats realitzades en el passat curs, ha cedit la paraula als membres de la taula presidencial. Finalment ha estat el director del campus, Juan Ignacio Torregrosa, qui ha tancat el torn d’intervencions.

A continuació, Carmina Nácher Pérez ha impartit la lliçó inaugural, titulada ‘Un viatge pel nostre patrimoni’. L’acte ha finalitzat amb la interpretació de “Gaudeamus Igitur” pel Cor de la Universitat Sènior del Campus d’Alcoi, dirigit per Jordi Sempere Azorín.

Conferència inaugural ‘Un viatge pel nostre patrimoni’

Ha consistit en un recorregut pel patrimoni d’Alcoi, tant en béns immobles, mobles o immaterials. Un viatge a través de la nostra cultura, les nostres arrels que, gràcies a moltes generacions que ens van precedir, que van cuidar, van respectar i fins i tot van millorar, ha arribat fins nosaltres un ampli i divers llegat patrimonial.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *