foradia subscriutegrat

El Grat continua de viatge pels municipis de les comarques

Encara que són vacances en aquesta nova edició de El Grat venim carregats de nous i interessants continguts

Ja estem en agost, el mes de vacances per excel·lència, i perquè pugues saber de tota l’actualitat durant aquest mes, hem preparat un nou periòdic carregat d’entrevistes, reportatges, i notícies de les comarques centrals valencianes.

Maria Baca, regidora de Joventut i Habitatge de l’Ajuntament d’Alcoi, és una de les protagonistes de les nostres entrevistes; també hem parlat amb el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre i amb el tècnic d’aquest departament, Carles Samper, sobre les accions que s’estan duent a terme en aquesta temporada estival, i altres projectes; i l’entrevista al suplement Art&Cultura d’El Grat a la cantant alcoiana Neus Ferri.

També comptem amb una gran quantitat de reportatges, que són: ‘La Sarga, Patrimoni Mundial, i finestra per a descobrir el passat’, de Belén Rivas; ‘D’Alcoi a Carcassonne, passant per Mauthausen. Enrique Cortés Cantó’ de Guillem Llin Llopis; ‘Reflexions entorn de la finalització de la CV-60’ del Centre d’Estudis i Investigacions Comarcals Alfons El Vell; ‘L’estudi de la mort com a forma d’entendre la vida’, de Pau Sellés; i ‘Decreixement, energia i caos climàtic’ de Juan Bordera.

Com sempre el periòdic compta amb el seu suplement Art&Cultura, que en aquesta ocasió ha pres gran importància la proposta de fer Fill Predilecte d’Alcoi a Antoni Miró, és per aquest motiu que parlem sobre el tema, i hem inclòs la nostra tradicional secció ‘El Poble és savi’ dins d’aquest suplement, per tal de fer-li un xicotet homenatge. Per això, hem parlat amb Raül Llopis, Jordi Tormo i Mario Mira, per a conéixer més a l’artista des de la visió d’aquestes personalitats.

A més, dins del suplement també tractem altres temes i comptem amb la col·laboració de La Veu dels Llibres, Andreu Alfaro, Cicles Expositius Alcoi per Josep Sou, Elena Navarro, Juanjo Giner, Vicent Lluna i Carmelina Sánchez-Cutillas.

Per últim, en aquesta edició estival, hem continuat fent ruta pels pobles de les nostres comarques, i en aquesta ocasió hem visitat Muro d’Alcoi, Almudaina, Planes, Banyeres de Mariola, Gaianes, Millena, Alcoleja i Otos.

Et recordem que pots visualitzar l’edició de juliol en format digital a través d’aquest enllaç.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *