foradia subscriutegrat

Ja són 27.129 els usuaris de les piscines durant juny i juliol

Aquestes dades les ha recollit l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi, i segons indiquen, la piscina municipal José Trenzano és la que més afluència ha registrat amb un total de 14.409 visites

Les tres piscines municipals d’Alcoi (José Trenzano, Batoi i Caramanxel), han registrat un total de 27.129 visites des de que va iniciar la temporada, el dia 18 de juny fins al 29 de juliol.

Aquestes dades, oferides per l’Àrea d’Esports, indiquen que el del total de les entrades 6.969 han sigut per a adults, 9.872 de xiquets i xiquetes, 1.682 per a persones jubilades, i 2.594 per a menors de sis anys.

L’afluència a les piscines està sent major que en el mateix període de 2020, quan es van comptabilitzar 16.580 visites, encara que les dades són inferiors a les d’abans de la crisi de la Covid-19.

Alberto Belda, regidor d’Esports, ha apuntat que: “s’han reforçat les mesures de seguretat i control d’aforaments per a garantir la millor experiència a les persones usuàries d’aquest servei i que els alcoians i alcoianes puguen gaudir amb tranquil·litat d’aquesta tradicional cita estiuenca amb les seues piscines municipals”.

Les dades també reflecteixen que la piscina que més visites ha rebut, ha sigut la de José Trenzano amb un total de 14.409.

La temporada es prolongarà fins al diumenge 5 de setembre i encara es poden adquirir bon de temporada a les oficines del Centre d’Esports.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *