foradia pressupostparticipatiualcoi

Tot preparat per a iniciar una nova temporada de piscines

El dia 17 s'obriran les quatre piscines municipals d'Alcoi, i es podrà gaudir d'elles fins al 10 de setembre, quasi una setmana més que l'any passat

S’acosta l’estiu i la calor, i des de l’Ajuntament d’Alcoi han anunciat que el dia 17 de juny s’inaugurarà la jornada de piscines a la ciutat. La Piscina Municipal José Trenzano Alós, la Piscina de Caramanxel, la de les Paules, i la de Batoi estaran obertes enguany fins al 10 de setembre, és a dir, que s’han ampliat els dies per a poder gaudir d’aquestes instal·lacions.

Tots aquells que vulguen fer un ús habitual de les piscines poden estalviar-se uns diners gràcies als abonaments, que des del dia 1 de juny podran adquirir-se al Centre d’Esports. En total s’han preparat 8 tipus diferents de tarifes per tal d’adaptar-se a la situació de cada usuari. Així i tot, els preus per tal d’accedir a les quatre piscines municipals es manté respecte a la resta d’anys.

Per donar el millor servei per a la ciutadania, des de la Regidoria d’Esports s’ha estat treballant en el manteniment d’aquestes instal·lacions per així trobar-les en el millor estat possible, i segons ha comentat, Alberto Belda, regidor d’aquesta àrea, s’han ampliat les ombres, s’han comprat noves cadires, s’ha pintat, o s’han modificat les dutxes.

Poder obrir les piscines no sols beneficia als usuaris, també a un total de 27 persones que es beneficiaran de les contractacions. 15 contractes seran per a socorristes, i 12 per a taquillers.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi s’espera que les xifres siguen tan bones com les de l’any 2022, quan es van registrar 62.500 accessos a les piscines, i es van fer més de 500 abonaments.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *