foradia camaraalcoi

El pont Francisco Aura tindrà la seua primera intervenció

En aquesta actuació en el pont entre el Viaducte i la Zona Nord van a reparar-se els seus danys estructurals

En aquest dilluns 6 de setembre començaran les obres de reparació del pont ‘Francisco Aura’, el que uneix el Viaducte i la Zona Nord d’Alcoi.

Els tècnics de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat han realitzat un estudi geotècnic de la zona, en el qual s’ha analitzat l’assentament dels pilars, les característiques del terreny sobre el que s’ha construït la infraestructura i les aportacions d’aigües pluvials de l’entorn. Amb tota aquesta informació s’ha determinat que el pont presenta deficiències estructurals que han de ser corregides.

Altres de les tasques que van a fer-se són la reparació de voreres i baranes, substitució de la junta de dilatació i reparació puntual del paviment d’aquesta infraestructura.

Les obres es duran a terme el primer pas per a esmenar eixe problema, ja que una vegada realitzades s’establirà un termini per a comprovar el grau d’assentament del pont i això determinarà quines són les mesures que es prendran en la segona fase.

Per la qual cosa, aquests treballs es faran en dos parts. La primera inclou la reparació de les voreres, baranes o l’execució de la cuneta de formigó, que durarà unes tres setmanes i es realitzarà donant pas alternatiu en El Viaducte. Per al canvi de la junta de dilatació i reparació puntual del paviment, es necessitarà realitzar el tall total del pont durant tres dies.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *