foradia pressupostparticipatiualcoi

Sisena edició del cicle de Teatre Infantil Rebombori

Seran quatre sessions de teatre dedicades als més menuts i menudes, que tindran lloc al Centre Polivalent d'Oliva i al Parc de l'Estació

L’àrea de Cultura, Música i Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva ha presentat la sisena edició del cicle de Teatre Infantil Rebombori 2021. Aquest cicle tindrà quatre sessions que tindran lloc al Centre Polivalent d’Oliva i el Parc de l’Estació.

L’edició vindrà marcada per espectacles diversos i gratuïts, que comptaran amb totes les mesures sanitàries vigents. Julio Llorca, regidor d’aquest departament ha afirmat que: “continuarem impulsant la cultura per a la ciutadania, i en aquest cas, especialment per als xiquets i xiquetes d’Oliva, per tal de fer-los gaudir d’una forma segura d’espectacles plens d’humor, fantasia i música”.

La Troupe Malabó inaugurarà el cicle la vesprada del divendres 17 de setembre, amb un espectacle nomenat “Oníricus” que combina humor, circ i somnis que tindrà lloc en el Centre Polivalent, a les 18 hores.

El següent divendres, 24 de setembre, també en el Centre Polivalent, a les 18 hores, serà el torn de “Xocolat”. El Teatro Paraíso presenta el seu dolç espectacle que mostrarà la transformació del personatge principal gràcies a aquest dolç material que es convertirà en una provocació per a somiar.

Dins d’aquesta edició tindrà lloc l’actuació musical “Dani Miquel i els ma me mi mo mu” en el Parc de l’Estació el dia 8 d’octubre, a les 17.30 hores. Aquest espectacle tant per a grans com per a menuts, farà viure mil aventures, conéixer personatges i viatjar amb la música de Dani Miquel.

Per finalitzar el cicle es comptarà amb la companyia Toc de Retruc, que presentarà la seua obra “Monstres Monstruosos” el divendres 15 d’octubre, a les 18 hores en el Centre Polivalent. Espectacle que barreja poesia, humor i música on es mostra una reflexió sobre el bé i el mal, en clau d’humor i musical.

Per tal de controlar l’aforament de cada espectacle, la setmana anterior a cadascun d’ells, mitjançant les xarxes socials de l’ajuntament, es posarà a disposició de la ciutadania un enllaç per poder inscriure’s.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *