foradia cdturisme

Nadal Olivia torna per facilitat la conciliació familiar en aquestes festes

El programa municipal d'Oliva Concilia torna a oferir servei de ludoteca gratuïta des del 23 de desembre fins al 5 de gener

L’Ajuntament d’Oliva, gràcies al Departament de Benestar Social, ha posat en marxa el programa de conciliació per a aquestes festes de Nadal, es tracta de ‘Nada Olivia’, el servei de ludoteca públic i gratuït per a aquestes festes que es realitzarà al CEIP Hort de Palau des del 23 de desembre fins al 5 de gener, i que tindrà un horari flexible des de les 8h a les 14h. És a dir, que les famílies podran utilitzar el servei el temps que necessiten, ja que l’entrada i l’eixida estarà oberta per a les persones que vulguen fer ús d’aquest servei.

El servei estarà dirigit a totes les famílies amb xiquets i xiquetes d’entre els 3 i els 16 anys, que estiguen escolaritzats. Per a poder apuntar-se serà necessari fer una inscripció prèvia.

‘Nadal Olivia’ està dins del programa Olivia Concilia i en ell s’inclouen múltiples edicions d’aquest servei, que tots ells han tingut una gran acollida per la ciutadania d’Oliva, ja que el seu objectiu és facilitar la conciliació de les famílies amb el període vacacional dels més menuts i menudes.

Per a Yolanda Navarro, regidora d’aquesta àrea: “s’ha considerat imprescindible oferir aquest servei a les famílies, d’igual forma que s’ha fet en altres ocasions, per facilitar la conciliació de l’horari laboral amb la de les vacances dels xiquets i xiquetes. Es tracta de donar resposta institucional a una necessitat cada dia més freqüent, oferint-los de forma gratuïta un servei que valoren molt positivament les famílies que ja n’han fet ús”.

Aquest projecte forma part del Pla Corresponsables que promou la Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere, del Ministeri d’Igualtat, que pretén aconseguir un suport específic de les necessitats de conciliació de les famílies amb xiquets, xiquetes i joves menors de 16 anys.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *