lasarga

El Modernisme, un gran protagonista de El Grat de setembre

En aquesta edició de després de les vacances, i amb les piles carregades, oferim tota l'actualitat de les comarques centrals, una gran varietat de reportatges, parlem de l'inici de curs, i fem un important repàs a la Fira Modernista d'Alcoi

Hem tornat de les vacances amb ganes de contar-vos tota l’actualitat de les comarques centrals, i amb molts nous continguts.

Entre els reportatges d’aquesta edició trobem ‘Què diu l’informe climàtic més important del món’ de Juan Bordera; i ‘Dones de llegenda al Comtat’ de Pau Sellés.

També, en aquesta edició hem continuat de ruta pels pobles de la zona, amb la secció ‘Rutes i Paisatges’, i hem visitat Agres, l’Atzúbia-Forna, Turballos i l’Alqueria d’Asnar.

Com ja hem anunciat, la Fira Modernista d’Alcoi ha sigut un dels temes protagonistes en aquest número de El Grat, i entre els continguts dedicats a aquest esdeveniment tenim l’entrevista a Lorena Zamorano, regidora de Turisme d’Alcoi, un reportatge especial amb tota la programació per a aquesta setmana, ‘La màgia del Modernisme’, de Belén Rivas; i el reportatge en el qual hem parlat amb Guzmán Bernabeu, president de l’Associació Nacional d’Entitats Modernismes (ANEM).

No pot faltar en El Grat la secció ‘El poble és savi’, en la que hem comptat amb les declaracions de Toni González, director de l’IES Pare Vitòria; Jesús Martínez, director de l’IES Andreu Sempere, i amb Natxo González, cap d’estudis de l’Escola Oficial d’Idiomes. Tots ells ens han donat la seua visió sobre l’inici d’aquest tercer curs marcat per la pandèmia.

I com sempre, dins del nostre suplement ‘Art&Cultura’ parlem sobre: Antoni Miró, La Veu dels Llibres, Urban Skills, José Iranzo, Exposicions Fundació Mutua Levante, Programació Teatre Calderón, i Carmelina Sánchez-Cutillas.

Volen donar les gràcies als nostres col·laboradors, Antoni Miró, Josep Sou, Àlex Agulló, Amàlia Garrigós, Nèstor Novell, Moisés Vizcaino i Ferrán Albors per continuar al nostre costat.

Si vols veure en versió digital l’edició passada de El Grat, pots fer-ho a través d’aquest enllaç.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *