foradia

La Copa d’Espanya de BXM portarà visitants a la ciutat

Aquest esdeveniment esportiu que va a celebrar-se al nou circuit, generarà un important volum de negoci a l'hostaleria i els serveis de la comarca

Alcoi acull durant els dies 18 i 19 de setembre l’última prova puntuable de la Copa d’Espanya de BMX, al nou circuit que es va construir a la partida de Trencacaps.

Tindre aquest esdeveniment a la localitat comporta que hi haurà una important afluència de visitants, que ajudaran que els índexs d’ocupació durant el cap de setmana augmenten. Alguns dels establiments hostalers han cobert la totalitat de les places i hi ha unes 22 caravanes confirmades, que han demanat acampar al costat del circuit, i que comptaran amb tots els serveis per a facilitar la seua estada.

Alberto Belda, regidor d’Esports, ha explicat que hi ha 230 inscrits, i això suposa que el total de persones que ens visitaran entre participants i familiars, arribarà al miler. “S’ha superat el nombre d’inscrits a altres campionats similars, i això es deu a l’atractiu que suposa poder competir en aquest nou circuit, dotat amb tots els elements necessaris per a ser un referent dins d’aquesta modalitat esportiva”.

A més d’aquesta competició, també hi haurà un altre esdeveniment esportiu important, que és la celebració de la XI Edició del Trofeu Ciutat d’Alcoi d’Hoquei Patins, se celebrarà a les 19:00 al poliesportiu Municipal Francisco Laporta.

Però no tot serà esport aquest cap de setmana, ja que hi ha altres esdeveniments que poden ser atractius per als visitants, com la representació de ‘Jamás’, el musical amb les cançons de Camilo Sesto; o les mostres del cicle expositiu més recent, que inclou ‘Som Artistes’ en el Centre Ovidi Montllor; ‘De l’Exili a la lluita’, en el Centre Cultural Mario Silvestre; ‘Temps d’Art’ a la Llotja de Sant Jordi; i ‘Territorios de la Utopía’, en la Capella de l’antic Asil. A part, també poden visitar-se les exposicions instal·lades en l’IVAM CADA Alcoi que actualment són ‘Cronografías’, ‘Escultura Infinita’ i ‘Vigreyos’, Apologia de la Ceràmica.

Font: Redacció./


bigdata

subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *