foradia cinealzamorat

El circuit alcoià de BMX acull la Copa d’Espanya

Hi ha 200 corredors inscrits que vindran a la nostra ciutat al cap de setmana del 18 i 19 de setembre

Alcoi ja gaudeix d’un circuit de BMX homologat i ara, ja es poden celebrar grans competicions en la ciutat. És per això que durant el cap de setmana del 18 i 19 de setembre se disputarà la Copa d’Espanya de BMX en Alcoi.

Segons ha indicat el regidor d’Esports, Alberto Belda, ara tenim un circuit que té el reconeixement a escala nacional. A més, el regidor ha volgut agrair la tasca de Rafa Balaguer, president del Club BMX per tot el que fan per difondre aquesta disciplina i que els esportistes puguen millorar i seguir evolucionant.

Belda ha recalcat que a més de ser un gran esdeveniment esportiu, en el qual s’han inscrit 200 corredors, aquest tipus d’actes també té una important vessant econòmica, ja que durant aquest cap de setmana, moltes persones pernoctaran a la nostra ciutat, o la visitaran.

Per la seua banda, Balaguer ha agraït el reconeixement que s’ha fet al club i ha expressat el seu orgull per poder acollir aquesta prova, que serà l’última de la temporada, i serà puntuable per al Campionat d’Espanya.

Alberto Belda ha volgut convidar a la gent a què s’aprope al circuit durant aquests dies per a conéixer més aquest esport i poder gaudir d’aquestes jornades.

Font: Redacció./


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *