foradia

Muro celebra el primer Trofeu Esportitza’t amb quasi 400 esportistes

Les diferents instal·lacions del Poliesportiu Municipal es van omplir de xiquets i xiquetes que van participar en diversos esports

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Muro, s’ha organitzat el primer Trofeu Esportitzat, en el qual han participat quasi 400 esportistes de categories de base.

En les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de la localitat, les xiquetes i xiquets van participar en els diferents esports que componien la graella oficial, com pilota valenciana, bàsquet, futbol, tenis, i una carrera d’obstacles.

Tots ells van poder gaudir d’una jornada saludable i divertida al costat d’altres joves de la seua localitat.

La regidoria va fer entrega a tots els participants d’una medalla commemorativa i d’un entrepà amb la seua beguda corresponent, per poder així agafar forces per tenir un rendiment òptim.

Kike Pascual, regidor d’Esports, ha explicat que: “Estem molt contents de poder celebrar activitats de nou, amb certa normalitat, i des d’ací vull agrair a tots els clubs i esportistes participants la seua complicitat i implicació, ja que sense elles i ells açò no hauria sigut possible”.

Font: Redacció./


bigdata

subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *