Foradia ajualcoitel

L’Ajuntament d’Alcoi regala llibres per a la infància

Per a la nostra ciutat hui és un dia assenyalat, és el dia del nostre patró, però a més a més, també és la celebració del Dia del Llibre

Com ja sabem, Alcoi va ser nomenada recentment Ciutat Amiga de la Infància, i a més té la Capitalitat Cultural de la Comunitat Valenciana, és per això que des de l’Ajuntament s’ha volgut portar endavant una iniciativa que unisca aquests dos reconeixements, aprofitant que hui és el Dia de Sant Jordi, és a dir, Dia del Llibre.

Des de la regidoria de Cultura s’han proposat regalar llibres i contes als xiquets i xiquetes que tinguen entre 4 i 12 anys. Per tal d’aconseguir-ho s’ha d’omplir el formulari que et deixarem al final de la notícia.

Els llibres que s’han triat perquè els xiquets puguen escollir són de diferents autors i autores d’Alcoi, i es podran adquirir en papereries de la ciutat.

Raül Llopis, regidor de Cultura ha explicat que: “Alcoi sencer i l’Ajuntament, contínua pensant en tots els xiquets i xiquetes de la ciutat. En commemoració del ‘Dia del Llibre’ i en una data tan assenyalada per als alcoians com el dia de Sant Jordi, volem tindre un reconeixement a l’esforç realitzat per ells. Per a l’ajuntament d’Alcoi la infància és una part de la població molt important i pensant en ells en una època tan delicada realitzarem aquests obsequis perquè puguen descobrir noves aventures a través de la literatura“.

En aquest enllaç

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *