foradia camaraalcoi

Antoni Miró gran protagonista de la nova edició de El Grat

Amb motiu del reconeixement de Fill Predilecte i Medalla d'Or d'Alcoi, des del periòdic hem volgut fer homenatge a l'artista alcoià; però a més tractem altres temes d'interés com el Mig Any, últimes notícies de les comarques centrals, una entrevista a l'alcalde d'Alcoi, o la celebració del 9 d'Octubre i el nou suplement 'La Veu dels Llibres' sobre Carmelina Sánchez-Cutillas

Amb l’inici de mes El Grat arriba als lectors, amb tota l’actualitat i molts continguts, i en aquesta ocasió hem preparat un periòdic carregat de continguts, i notícies de les comarques centrals, però, hem volgut donar la importància que es mereix al reconeixement que s’ha fet a l’artista alcoià Antoni Miró.

A més d’algunes notícies sobre haver fet Fill Predilecte i Medalla d’Or d’Alcoi a Miró, també hem dedicat un especial dins del nostre suplement Art&Cultura, en el qual comptem amb diferents articles sobre l’artista, o un reportatge en el qual, el mateix Antoni Miró ens explica el que va sentir i el que ha significat per a ell aquest moment tan important en la seua vida.

Dins d’aquest suplement Art&Cultura, també parlem d’altres temes com Urban Skills, la Fira Modernista d’Alcoi, Joan Cardells, la programació per a la celebració del 9 d’octubre a Alcoi, el reportatge de El Mas del Potro, de Pau Sellés; i el de Juan Bordera i Antonio Turiel, La Tardor de la Civilització; i altres temes e les comarques de gran atractiu.

A més a més el nou suplement especial de ‘La Veu dels Llibres’ sobre Carmelina Sánchez-Cutillas. Sota la direcció de Victor Labrado i Moisés Vizcaino qui ens apropen a l’escriptora valenciana d’Altea.

Un altre dels plats forts d’aquest nou número de El Grat, és l’entrevista de Belén Rivas, a doble pàgina a l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés. Amb ell hem parlat de molts temes d’actualitat, com els últims esdeveniments que s’han fet a la ciutat i els que estan per fer-se, la peatonalització, l’Illa de Rodes, i altres projectes de futur.

Mig Any també ocupa un lloc a les nostres pàgines, i és que, tornar a fer aquest acte, encara que siga adaptat, ha tornat al poble d’Alcoi les ganes d’eixir al carrer, però amb precaució. Per aquest motiu hem dedicat la nostra tradicional secció ‘El poble és savi’ a parlar amb Omar Martínez i Inés Garcia, festers de les filaes Realistes i Judios, i amb la regidora de Festes, Carol Ortiz, sobre aquest mes carregat de festa.

L’actualitat dels municipis de les comarques centrals també ocupa el seu espai en aquesta edició, i repassem algunes notícies de Xàtiva, Castalla, Pego, Oliva, Gandia, Bellreguard, Muro i Bocairent.

Com sempre, pots gaudir de l’anterior edició de El Grat en versió digital, a través d’aquest enllaç.

Volem agrair com sempre la participació dels nostres col·laboradors.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *