foradia subscriutegrat

S’inicia el procés del concurs per al cartell de la 137 Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi

Enguany, com a novetat, el jurat tindrà un membre del Consell Local d'Infància i Adolescència

Concurs de la Cavalcada 2018

L’Ajuntament d’Alcoi ha publicat les bases del cartell anunciador de la 137 Cavalcada de Reis Mags de la Ciutat d’Alcoi. Els artistes interessats podran executar les seues obres amb llibertat de procediment i color, ajustant-se al tema, i de manera que no oferisca dificultats la seua reproducció en òfset pel qual s’exclouen les negres color or i plata. La tècnica emprada en la realització de l’esbós haurà de garantir la reproducció a la grandària 1,30 x 1,82 metres.

El tema tindrà a veure, exclusivament, amb la Cavalcada de Reis Mags d’Alcoi i tindrà per objecte la confecció d’un cartell anunciador d’aquesta. Les mesures hauran de ser de 50cm de base x 70cm d’altura, sense marge en blanc, i haurà d’estar present l’escut d’Alcoi en la part del cartell que l’autor estime.

Els treballs aniran muntats en un suport rígid o un tauler de fusta d’iguals dimensions a l’esbós i figurarà la següent inscripció: CXXXVII CAVALCADA REIS D’ORIENT 2022 – ALCOI, D’INTERÉS TURÍSTIC NACIONAL. Es presentaran en el Departament de Festes de l’Ajuntament d’Alcoi, en horari d’11 a 14h, des del dilluns 25 al divendres 29 d’octubre.

Hi haurà un únic premi de 1.200 euros per al millor cartell. De l’import del premi es deduirà la quantitat que fiscalment corresponga.

Enguany com a novetat és que se suma als cinc membres del jurat, presidit per la regidora de Festes, Carolina Ortiz, un membre del Consell Local d’Infància i Adolescència. Cadascun dels membres del Jurat Qualificador puntuarà cadascuna de les obres presentades a concurs, fins a un màxim de 20 punts, tenint en compte quatre criteris de valoració als quals s’atorgarà de 0 a 5 punts. Aquests criteris són: Originalitat, disseny i estètica; Tècnica, Composició i Retolació.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *