foradia ivace

El Club Tabiya celebra multitud d’activitats

Des de que la situació de la pandèmia està millorant, el club ha organitzat conferències i seminaris, tornejos, i ha estat present al Campionat d'Espanya d'Escacs sub 8

El Club Tabiya Alcoi i Cocentaina estan tenint una gran quantitat d’esdeveniments a les últimes setmanes, la primera d’elles va ser el dia 18 de setembre amb la conferència i sessió simultània que va organitzar el club de Cocentaina.

Aquesta conferència va estar a càrrec de la Mestra Femenina Fide i excampiona de Rusia sub 18, Veronika Lezhpekova, i duia com a títol ‘La promoció de la dona en els escacs de competició’. En la sessió simultània van participar 8 jugadors dels clubs Tabiya Alcoi i Cocentaina.

Durant el dissabte 25 de setembre, el Club Tabiya Alcoi, va organitzar una altra conferència i sessió simultània a càrrec de Sonia Gil, Mestra Femenina i Fide Subcampiona d’Espanya Femenina. En aquesta ocasió la conferència era ‘Igualtat d’oportunitats de la dona als escacs’.

A més, a l’Hotel Reconquista s’ha celebrat recentment el 10º Torneig Internacional d’Escacs Tabiya d’Alcoi, que tenia com a finalitat donar-li a la localitat el seu prestigi dins del panorama dels escacs en l’àmbit nacional i internacional. En aquesta competició van participar jugadors del País Valencià, d’Espanya, i d’altres països, així com Mestres de gran nivell, i per suposat, jugadors del Club Tabiya d’Alcoi, ja que va ser l’organitzador de l’acte.

Però aquesta no ha sigut l’única competició en la qual ha estat present el club, ja que en juny, es va celebrar el Campionat d’Espanya d’Escacs sub 8, en el qual van participar un total de 78 jugadors de tot el país. Des del Club Tabiya van participar amb un dels seus jugadors més destacats. Es tracta d’Alex Magán, de sis anys, que va competir al seu primer torneig, tenint una acceptable participació, que va servir per a adquirir experiència.

Pel que fa a una de les activitats més recents del Club, ha tingut lloc durant aquest pont, i és que, el dia 9 d’octubre es va celebrar el Torneig d’Escacs Associació de Veïns Eixample-Benissaidó, amb un total de 17 jugadors de les categories infantil i sènior, que van vindre des de col·legis, instituts, i els Clubs d’Alcoi i Cocentaina.

Finalment, per al pròxim dia 17 d’octubre, el Club Tabiya Cocentaina, celebrarà el 23º Intercanvi Cultural d’Escoles d’Escacs a Cocentaina, ‘Fira de Tots Sants’. En aquesta competició participaran jugadors menors de 17 anys, en un esdeveniment que té com a objectiu fomentar aquest esport. L’acte se celebrarà a l’Hotel Odón.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *